Bog & idéJacques Jouet

Bøger skrevet af Jacques Jouet

Læs mere om Jacques Jouet
3 produkter
3 produkter
Fire franske digtere
Fire franske digtereMerete Nissen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Fire franske digtere
Franske stemmer - Captations littéraires
BOEGERTILSTAERKPRIS
Franske stemmer - Captations littérairesChristian Prigent
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Franske stemmer - Captations littéraires
Poetiske rum / Espaces poétiques
BOEGERTILSTAERKPRIS
Poetiske rum / Espaces poétiquesSandrine Cnudde
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Poetiske rum / Espaces poétiques

Mere om Jacques Jouet

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Jacques Jouet. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Jouet.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Jacques Jouets bøger kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Poetiske rum / Espaces poétiques" udgivet af Den Franske Bogcafés Forlag - "På -" udgivet af J&J¤i samarbejde med Société danoise de littérature contemporaine en langue française¤og Aarhus Litteraturcenter - "Franske stemmer - Captations littéraires" udgivet af Etcetera - "På -" udgivet af J&J. i samarbejde med Société danoise de littérature contemporaine en langue française. og Aarhus Litteraturcenter - "Fire franske digtere" i serien "Legenda" udgivet af Forfatterskolen

Bøger af Jacques Jouet

Der er fem tilgængelige bøger af Jacques Jouet hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Jouets bøger kommer i udvalgte formater. Jouet har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jacques Jouets "Poetiske rum / Espaces poétiques"

"Poetiske rum / Espaces poétiques" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Den Franske Bogcafés Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jacques Jouet "På -"

Hos Bog & idé er "På -" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er J&J¤i samarbejde med Société danoise de littérature contemporaine en langue française¤og Aarhus Litteraturcenter, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Jacques Jouet