Bog & idéJacques Rancière

Bøger skrevet af Jacques Rancière

Læs mere om Jacques Rancière
4 produkter
4 produkter
Den uvidende lærer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den uvidende lærerJacques Rancière
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Den uvidende lærer
Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den frigjorte beskuer og Det sanseliges delingJacques Rancière
248,96 DKK
Hardback
(2)
Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling
Ti teser om politik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ti teser om politikJacques Rancière
132,76 DKK
Hæftet
(0)
Ti teser om politik
Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling
Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling Jacques Ranciére
179,95 DKK
EBOG
(2)
Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling

Mere om Jacques Rancière

Her hos Bog & idé finder du et stort sortiment af bøger fra Jacques Rancière. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Rancière.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling" udgivet af Informations Forlag - "Den uvidende lærer" udgivet af Antipyrine - "Hadet til demokratiet " i serien "Ø-bog" udgivet af Møller - "Den uvidende lærer" i serien "Radikalfilosofi" udgivet af Philosophia

Bøger skrevet af Jacques Rancière

Der er fire tilgængelige bøger af Jacques Rancière hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Rancières bøger fås i udvalgte formater. Jacques Rancière bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling" af Jacques Rancière

Det er muligt at købe Jacques Rancières "Den frigjorte beskuer og Det sanseliges deling" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Informations Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Jacques Rancière "Den uvidende lærer"

Det er muligt at købe Jacques Rancières "Den uvidende lærer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Antipyrine.
Detaljer
Fulde navn:
Jacques Rancière