Bog & idéJadwiga Buczak

Bøger skrevet af Jadwiga Buczak

Læs mere om Jadwiga Buczak
1 produkter
1 produkter
Kradzież Mony Lisy
Kradzież Mony LisyJadwiga Buczak
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Kradzież Mony Lisy

Mere om Jadwiga Buczak

Jadwiga Buczak har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Kradzież Mony Lisy". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på pol. "Kradzież Mony Lisy" er desuden en del af serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kradzież Mony Lisy" af Jadwiga Buczak

Hos Bog & idé er "Kradzież Mony Lisy" tilgængelig som lydbog. Jadwiga Buczaks "Kradzież Mony Lisy" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Buczaks serie "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle". Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på pol.

Endnu en af Jadwiga Buczak fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jadwiga Buczak