Bog & idéJaime Blanch Queral

Bøger skrevet af Jaime Blanch Queral

Læs mere om Jaime Blanch Queral
3 produkter
3 produkter
Entre la neblina del tiempo
Entre la neblina del tiempoJaime Blanch Queral
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Entre la neblina del tiempo
Dentro de mi: Emmo
Dentro de mí: EmmoJaime Blanch Queral
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Dentro de mí: Emmo
La guarida
La guaridaJaime Blanch Queral
89,95 DKK
Lydbog
(0)
La guarida

Mere om Jaime Blanch Queral

Der er forskellige bøger af Jaime Blanch Queral tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Querals nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "La guarida" udgivet af SAGA Egmont - "Entre la neblina del tiempo" udgivet af SAGA Egmont - "Dentro de mi: Emmo" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Jaime Blanch Queral

Der er tre tilgængelige bøger af Jaime Blanch Queral hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Queral fås bare som lydbog. Bøgerne af Queral er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jaime Blanch Querals "La guarida"

Hos Bog & idé er "La guarida" tilgængelig som lydbog. Med Jaime Blanch Querals "La guarida" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Jaime Blanch Queral "Entre la neblina del tiempo"

Hos Bog & idé er "Entre la neblina del tiempo" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Jaime Blanch Querals "Entre la neblina del tiempo" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Jaime Blanch Queral