Bog & idéJais Brændgaard Heilesen

Bøger skrevet af Jais Brændgaard Heilesen

Læs mere om Jais Brændgaard Heilesen
1 produkter
1 produkter
Undervisningskendskab
BOEGERTILSTAERKPRIS
UndervisningskendskabHans Jørgen Kristensen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Undervisningskendskab

Mere om Jais Brændgaard Heilesen

Der er mange bøger af Jais Brændgaard Heilesen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Heilesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Data som en del af dagligdagen" udgivet af Dafolo - "Undervisningskendskab" i serien "Gyldendals Lærerbibliotek" udgivet af Gyldendal

Mere om Jais Brændgaard Heilesens bøger

Du kan bestille to bøger af Jais Brændgaard Heilesen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Heilesens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Heilesen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Data som en del af dagligdagen" af Jais Brændgaard Heilesen

Det er muligt at købe Jais Brændgaard Heilesens "Data som en del af dagligdagen" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Undervisningskendskab" af Jais Brændgaard Heilesen

Hos Bog & idé er "Undervisningskendskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Heilesens serie "Gyldendals Lærerbibliotek". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jais Brændgaard Heilesen