Bog & idéJakob Andersen

Bøger skrevet af Jakob Andersen

Læs mere om Jakob Andersen
3 produkter
3 produkter
Himlen set fra Jorden
Himlen set fra JordenJakob Andersen
399,95 DKK
Indbundet
(1)
Himlen set fra Jorden
Ferrari Dino
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ferrari DinoJakob Andersen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Ferrari Dino
KGB i Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
KGB i DanmarkPeter la Cour m.fl.
240,66 DKK
Indbundet
(0)
KGB i Danmark

Mere om Jakob Andersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Jakob Andersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Andersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Araberen" udgivet af Turbine Forlaget - "Kampen om Den Kolde Krig" udgivet af Gyldendal - "Hvem holdt de med? " udgivet af Peter la Cour - "Ferrari Dino" udgivet af Classic

Bøger af Jakob Andersen

Jakob Andersen har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Andersens bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Andersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Andersens "Araberen"

Hos Bog & idé er "Araberen" tilgængelig som ebog. Med "Araberen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Turbine Forlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Kampen om Den Kolde Krig" af Jakob Andersen

Hos Bog & idé er "Kampen om Den Kolde Krig" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Andersen