Bog & idéJakob Andresen og Erik Kristoffersen

Bøger skrevet af Jakob Andresen og Erik Kristoffersen

Læs mere om Jakob Andresen og Erik Kristoffersen
1 produkter
1 produkter
Politiets biler
BOEGERTILSTAERKPRIS
Politiets bilerJakob Andresen og Erik Kristoffersen
390,06 DKK
Indbundet
(0)
Politiets biler

Mere om Jakob Andresen og Erik Kristoffersen

Hvis du søger en bog skrevet af Jakob Andresen og Erik Kristoffersen, finder du et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Kristoffersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politiets biler" udgivet af Kriminalforlaget - "Politiets biler" udgivet af Nyt DPIF

Mere om Jakob Andresen og Erik Kristoffersens bøger

Jakob Andresen og Erik Kristoffersen har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Kristoffersens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Kristoffersen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Andresen og Erik Kristoffersens "Politiets biler"

"Politiets biler" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kriminalforlaget.

Jakob Andresen og Erik Kristoffersen "Politiets biler"

Hos Bog & idé er "Politiets biler" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Nyt DPIF.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Andresen og Erik Kristoffersen