Bog & idéJakob Bækgaard

Bøger skrevet af Jakob Bækgaard

Læs mere om Jakob Bækgaard
2 produkter
2 produkter
Open Wide
Open WideStinna Straagaard Pedersen
469,95 DKK
Hæftet
(0)
Open Wide
West Indies: The Rhythm & Struggle of Life
West Indies: The Rhythm & Struggle of LifeJakob Bækgaard
409,95 DKK
Hæftet
(0)
West Indies: The Rhythm & Struggle of Life

Mere om Jakob Bækgaard

Hvis du mangler en bog fra Jakob Bækgaard, ser du et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Bækgaard.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Jakob Bækgaards bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "West Indies: The Rhythm & Struggle of Life" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Open Wide, 2. udg." udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Open Wide, 2. udg. " i serien "Engelsk grundbog (ungdomsuddannelserne)" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "West Indies: The Rhythm & Struggle of Life" udgivet af L&R Uddannelse A/S - "Open Wide" i serien "Engelsk grundbog" udgivet af L&R Uddannelse A/S

Jakob Bækgaards bøger

Du kan finde fem bøger af Jakob Bækgaard her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan købe Jakob Bækgaard bøger i flere forskellige formater. Jakob Bækgaard bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og er udgivet af følgende forlag: L&R Uddannelse A/S.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Bækgaards "West Indies: The Rhythm & Struggle of Life"

Hos Bog & idé er "West Indies: The Rhythm & Struggle of Life" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er L&R Uddannelse A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Jakob Bækgaard "Open Wide, 2. udg."

Hos Bog & idé er "Open Wide, 2. udg." tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af L&R Uddannelse A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Bækgaard