Bog & idéJakob Bek Thomsen

Bøger skrevet af Jakob Bek Thomsen

Læs mere om Jakob Bek Thomsen
1 produkter
1 produkter
Johannes Sløk - 100 år
BOEGERTILSTAERKPRIS
Johannes Sløk - 100 årJakob Bek Thomsen
207,46 DKK
Hæftet
(0)
Johannes Sløk - 100 år

Mere om Jakob Bek Thomsen

Jakob Bek Thomsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Johannes Sløk - 100 år". Den er publiceret af Slagmark på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Bek Thomsens "Johannes Sløk - 100 år"

"Johannes Sløk - 100 år" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Slagmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Thomsen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Bek Thomsen