Bog & idéJakob Brønnum

Bøger skrevet af Jakob Brønnum

Læs mere om Jakob Brønnum
5 produkter
5 produkter
Den sidste passion
Den sidste passionJakob Brønnum
129,95 DKK
EBOG
(2)
Den sidste passion
Bowie
BowieJakob Brønnum
109,95 DKK
EBOG
(2)
Bowie
Verden ifølge U2
Verden ifølge U2Jakob Brønnum
79,95 DKK
EBOG
(0)
Verden ifølge U2
Kunsten at være menneske
Kunsten at være menneskeJakob Brønnum
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kunsten at være menneske
Pengeguden
PengegudenJakob Brønnum
119,95 DKK
EBOG
(1)
Pengeguden

Mere om Jakob Brønnum

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger af Jakob Brønnum. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Brønnum.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bowie" udgivet af Eksistensen - "Den sidste passion" udgivet af Eksistensen

Mere om Jakob Brønnums bøger

Du kan købe to bøger af Jakob Brønnum her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun bestille Brønnums bøger som ebog. Brønnums bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Eksistensen.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bowie" af Jakob Brønnum

Hos Bog & idé er "Bowie" tilgængelig som ebog. "Bowie" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jakob Brønnum "Den sidste passion"

"Den sidste passion" kan købes online som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Den sidste passion" på din enhed og begynde at læse. Det er Eksistensen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Brønnum