Bog & idéJakob Holm

Bøger skrevet af Jakob Holm

Læs mere om Jakob Holm
3 produkter
3 produkter
Meningen med det hele
Meningen med det heleJakob Holm
299,95 DKK
Hæftet
(3)
Meningen med det hele
Meningen med det hele
STREAM
Meningen med det heleJakob Holm
129,95 DKK
Lydbog
(3)
Meningen med det hele
Meningen med det hele
Meningen med det heleJakob Holm
119,95 DKK
EBOG
(3)
Meningen med det hele

Mere om Jakob Holm

Der findes en del bøger fra Jakob Holm online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Meningen med det hele" udgivet af Lytteratur - "Meningen med det hele" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Meningen med det hele" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "SKRIVERi #2" udgivet af Saxo og Turbine Forlaget - "SKRIVERi" udgivet af Turbine Forlaget & Saxo.com - "SKRIVERi" udgivet af Turbine Forlaget og Saxo.com

Mere om Jakob Holms bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Jakob Holm hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Holms bøger fås i udvalgte formater. Holms bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Meningen med det hele" af Jakob Holm

Hos Bog & idé er "Meningen med det hele" tilgængelig som lydbog. Jakob Holms "Meningen med det hele" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jakob Holm "Meningen med det hele"

"Meningen med det hele" kan købes som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Meningen med det hele" på din enhed og begynde at læse. Det er Kristeligt Dagblads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Holm