Bog & idéJakob Johannsen

Bøger skrevet af Jakob Johannsen

Læs mere om Jakob Johannsen
2 produkter
2 produkter
Under horisonten
Under horisontenJakob Johannsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Under horisonten
Under horisonten
STREAM
Under horisontenJakob Johannsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Under horisonten

Mere om Jakob Johannsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Jakob Johannsen. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Johannsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Under horisonten" udgivet af SAGA Egmont - "Under horisonten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Prinsens lette livretter" udgivet af Hjerteforeningen

Mere om Jakob Johannsens bøger

Jakob Johannsen har tre bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jakob Johannsen kommer i flere formater. Johannsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Johannsens "Under horisonten"

Hos Bog & idé er "Under horisonten" tilgængelig som ebog. "Under horisonten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

Jakob Johannsen "Under horisonten"

Det er muligt at købe Jakob Johannsens "Under horisonten" som lydbog. Fordelen ved at have Jakob Johannsens "Under horisonten" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Johannsen