Bog & idéJakob Juul-Sandberg

Bøger skrevet af Jakob Juul-Sandberg

Læs mere om Jakob Juul-Sandberg
3 produkter
3 produkter
Det lejedes værdi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det lejedes værdiJakob Juul-Sandberg
1268,96 DKK
Hæftet
(0)
Det lejedes værdi
Kreditorforfølgning
KreditorforfølgningPeter Møgelvang-Hansen
1069,95 DKK
Hæftet
(0)
Kreditorforfølgning
Forbedringer - energibesparende foranstaltninger
Forbedringer - energibesparende foranstaltninger i lejeretlig belysningJakob Juul-Sandberg
349,95 DKK
EBOG
(0)
Forbedringer - energibesparende foranstaltninger i lejeretlig belysning

Mere om Jakob Juul-Sandberg

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Jakob Juul-Sandberg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Juul-Sandbergs seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kreditorforfølgning" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Det lejedes værdi" udgivet af Karnov Group Denmark - "Forbedringer - energibesparende foranstaltninger" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forbedringer - energibesparende foranstaltninger" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Det lejedes værdi" udgivet af Thomson Reuters - "Forbedringer - energibesparende foranstaltninger" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Det lejedes værdi" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Forbedringer - energibesparende foranstaltninger" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Jakob Juul-Sandbergs bøger

Der er otte tilgængelige bøger af Jakob Juul-Sandberg hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan finde Jakob Juul-Sandberg bøger i forskellige formater. Bøgerne af Juul-Sandberg er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Juul-Sandbergs "Kreditorforfølgning"

"Kreditorforfølgning" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Karnov Group Denmark A/S.

"Det lejedes værdi" af Jakob Juul-Sandberg

Det er muligt at købe Jakob Juul-Sandbergs "Det lejedes værdi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Juul-Sandberg