Bog & idéJakob Kokkedal

Bøger skrevet af Jakob Kokkedal

Læs mere om Jakob Kokkedal
4 produkter
4 produkter
Bastians løfte
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bastians løfteJacob Kokkedal
248,96 DKK
Paperback
(2)
Bastians løfte
Ørkenrose
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØrkenroseJacob Kokkedal
165,96 DKK
Paperback
(6)
Ørkenrose
Helerens håb
BOEGERTILSTAERKPRIS
Helerens håbJacob Kokkedal
248,96 DKK
Paperback
(3)
Helerens håb
Bøllebank i Belgien
STREAM
Bøllebank i BelgienJakob Kokkedal
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Bøllebank i Belgien

Mere om Jakob Kokkedal

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Jakob Kokkedal. På listen nedenfor ser du de seneste af Kokkedals bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bastians løfte" udgivet af Ulven og Uglen - "Helerens håb" i serien "Den trofaste bror" udgivet af Ulven og Uglen - "Bøllebank i Belgien " i serien "Specialklassen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ørkenrose" i serien "Den trofaste bror" udgivet af Ulven og Uglen

Bøger skrevet af Jakob Kokkedal

Jakob Kokkedal har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Kokkedals bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Kokkedal udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Kokkedals "Bastians løfte"

Det er muligt at købe Jakob Kokkedals "Bastians løfte" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Ulven og Uglen.

"Helerens håb" af Jakob Kokkedal

Hos Bog & idé er "Helerens håb" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er med i Kokkedals serie "Den trofaste bror". Det er Ulven og Uglen, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Kokkedal