Bog & idéJakob Ladegaard

Bøger skrevet af Jakob Ladegaard

Læs mere om Jakob Ladegaard
9 produkter
9 produkter
50 værker
50 værkerKultur div.
399,95 DKK
Indbundet
(3)
50 værker
50 værker
50 værkern a
159,95 DKK
EBOG
(3)
50 værker
Arv
ArvJakob Ladegaard
49,95 DKK
EBOG
(1)
Arv
Kampen om de danske slaver
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kampen om de danske slaverJakob Ladegaard
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Kampen om de danske slaver
Arv
TAENKEPAUSER
ArvJakob Ladegaard
59,95 DKK
Hæftet
(1)
Arv
50 værker
50 værkern a
159,95 DKK
EBOG
(3)
50 værker
Bogen og folket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bogen og folketJaob Ladegaard
207,46 DKK
Hæftet
(2)
Bogen og folket
Arv
ArvJakob Ladegaard
49,95 DKK
Lydbog
(1)
Arv
Arv
ArvJakob Ladegaard
49,95 DKK
EBOG
(1)
Arv

Mere om Jakob Ladegaard

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jakob Ladegaard, har du et bredt sortiment online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Ladegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kampen om de danske slaver" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Bogen og folket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Bogen og folket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Bogen og folket" udgivet af Aarhus Universitetsforlag

Mere om Jakob Ladegaards bøger

Du kan købe fire bøger af Jakob Ladegaard her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Jakob Ladegaard bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Ladegaard er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kampen om de danske slaver" af Jakob Ladegaard

Det er muligt at købe Jakob Ladegaards "Kampen om de danske slaver" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jakob Ladegaard "Bogen og folket"

Det er muligt at købe Jakob Ladegaards "Bogen og folket" som e-bog. Hvis du køber "Bogen og folket" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Ladegaard