Bog & idéJakob Linaa Jensen

Bøger skrevet af Jakob Linaa Jensen

Læs mere om Jakob Linaa Jensen
5 produkter
5 produkter
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori
Sociale medier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sociale medierJakob Linaa Jensen og Jesper Tække
251,96 DKK
Paperback
(0)
Sociale medier
Medier, politik og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
278,96 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund
Udspring i evigheden
TILBUD
Udspring i evighedenJakob Linaa Jensen
119,96 DKK149,95 DKK
Paperback
(0)
Udspring i evigheden
Udspring i evigheden
Udspring i evighedenJakob Linaa Jensen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Udspring i evigheden

Mere om Jakob Linaa Jensen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger af Jakob Linaa Jensen. På listen nedenfor har du Linaa Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Medier og turisme" udgivet af Forlaget Hans Reitzels forlag - "Udenfor eller indenfor" udgivet af - - "Sociale medier" udgivet af Samfundslitteratur - "Facebook - fra socialt netværk til metamedie" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Facebook som politisk offentlighed" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Den digitale demokratiske dialog" udgivet af Academica - "Medier, politik og samfund" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Mere om Jakob Linaa Jensens bøger

Der er otte tilgængelige udgivelser af Jakob Linaa Jensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Jakob Linaa Jensen bøger i forskellige formater. Jakob Linaa Jensen bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Linaa Jensens "Klassisk og moderne medieteori"

"Klassisk og moderne medieteori" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Medier og turisme" af Jakob Linaa Jensen

Det er muligt at købe Jakob Linaa Jensens "Medier og turisme" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Hans Reitzels forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Linaa Jensen