Bog & idéJakob Linnet

Bøger skrevet af Jakob Linnet

Læs mere om Jakob Linnet
3 produkter
3 produkter
Din hjerne snyder dig
Din hjerne snyder digJakob Linnet
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Din hjerne snyder dig
Din hjerne snyder dig
STREAM
Din hjerne snyder digJakob Linnet
119,95 DKK
Lydbog
(1)
Din hjerne snyder dig
Din hjerne snyder dig
Din hjerne snyder digJakob Linnet
119,95 DKK
EBOG
(0)
Din hjerne snyder dig

Mere om Jakob Linnet

Hvis du leder efter en bog fra Jakob Linnet, kan du købe et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Linnets seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Din hjerne snyder dig" udgivet af Gyldendal - "Din hjerne snyder dig" udgivet af Gyldendal - "Din hjerne snyder dig" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jakob Linnet

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Jakob Linnet hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Linnets bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Linnet er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Linnets "Din hjerne snyder dig"

Det er muligt at købe Jakob Linnets "Din hjerne snyder dig" som lydbog. Med Jakob Linnets "Din hjerne snyder dig" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Din hjerne snyder dig" af Jakob Linnet

Hos Bog & idé er "Din hjerne snyder dig" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Din hjerne snyder dig" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Linnet