Bog & idéJakob Lothe

Bøger skrevet af Jakob Lothe

Læs mere om Jakob Lothe
3 produkter
3 produkter
Vidner fra holocaust
STREAM
Vidner fra HolocaustJakob Lothe
129,95 DKK
Lydbog
(5)
Vidner fra Holocaust
Vitenskap, menneskerettigheter og diplomati : Fridtjof Nansen og Niels Bohr
Vitenskap, menneskerettigheter og diplomati : Fridtjof Nansen og Niels BohrFridtjof Nansen og Niels Bohr
479,95 DKK
Indbundet
(0)
Vitenskap, menneskerettigheter og diplomati : Fridtjof Nansen og Niels Bohr
Etikk i litteratur og film
Etikk i litteratur og filmJakob Lothe
429,95 DKK
Indbundet
(0)
Etikk i litteratur og film

Mere om Jakob Lothe

Jakob Lothe har en del bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Lothes seneste bøger.
Bøgerne fra Jakob Lothe kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Etikk i litteratur og film" udgivet af Pax - "Vidner fra holocaust" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Vidner fra holocaust" udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag - "Vidner fra Holocaust" udgivet af Lytteratur

Bøger af Jakob Lothe

Du kan købe fire bøger af Jakob Lothe her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jakob Lothe fås i forskellige formater. Lothes bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Etikk i litteratur og film" af Jakob Lothe

Hos Bog & idé er "Etikk i litteratur og film" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på nynorsk og er udgivet af Pax.

"Vidner fra holocaust" af Jakob Lothe

Det er muligt at købe Jakob Lothes "Vidner fra holocaust" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Lothe