Bog & idéJakob Munk Højte

Bøger skrevet af Jakob Munk Højte

Læs mere om Jakob Munk Højte
3 produkter
3 produkter
Mithradates VI af Pontos
Mithradates VI af Pontosn a
58,95 DKK
EBOG
(0)
Mithradates VI af Pontos
Roman Imperial Statue Bases
Roman Imperial Statue BasesJakob Munk Højte
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Roman Imperial Statue Bases
Mithridates 6 and the Pontic Kingdom
Mithridates 6 and the Pontic KingdomKulturhistorie/etnografi
379,95 DKK
Indbundet
(0)
Mithridates 6 and the Pontic Kingdom

Mere om Jakob Munk Højte

Der findes mange bøger skrevet af Jakob Munk Højte på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Højtes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Roman imperial statue bases" i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity" udgivet af Aarhus University Press - "mithridates 6 and the pontic kingdom. Mithridates VI and the Pontic Kingdom" i serien "Black Sea studies" udgivet af Aarhus University Press - "Roman Imperial Statue Bases " i serien "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity" udgivet af Aarhus University Press

Mere om Jakob Munk Højtes bøger

Du kan finde tre bøger af Jakob Munk Højte her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Højtes bøger fås i flere formater. Derudover er bøgerne fra Højte lavet i serier, og så er bøgerne publiceret af Aarhus University Press.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Munk Højtes "Roman imperial statue bases"

Hos Bog & idé er "Roman imperial statue bases" tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Højte, kan du godt glæde dig. Bogen er med i Højtes serie "Aarhus Studies in Mediterranean Antiquity". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus University Press.

Jakob Munk Højte "mithridates 6 and the pontic kingdom. Mithridates VI and the Pontic Kingdom"

Det er muligt at købe Jakob Munk Højtes "mithridates 6 and the pontic kingdom. Mithridates VI and the Pontic Kingdom" som pdf. Endnu en af Jakob Munk Højte fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i Højtes serie "Black Sea studies". Det er Aarhus University Press, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Munk Højte