Bog & idéJakob Park

Bøger skrevet af Jakob Park

Læs mere om Jakob Park
2 produkter
2 produkter
EN ÆSTETIKERS DAGBOG
EN ÆSTETIKERS DAGBOGJakob Park
99,95 DKK
EBOG
(0)
EN ÆSTETIKERS DAGBOG
Kunstner i frit fald
Kunstner i frit faldJacob Park
119,95 DKK
e-bog
(0)
Kunstner i frit fald

Mere om Jakob Park

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Jakob Park. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Park.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "EN ÆSTETIKERS DAGBOG" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "En æstetikers dagbog" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Sange fra den forgabte sjæl" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Kunstner i frit fald" udgivet af mellemgaard - "Kunstner i frit fald" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Jakob Park

Du kan købe fem bøger af Jakob Park her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Jakob Park kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Park er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Parks "EN ÆSTETIKERS DAGBOG"

"EN ÆSTETIKERS DAGBOG" er til salg som ebog. "EN ÆSTETIKERS DAGBOG" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.

"En æstetikers dagbog" af Jakob Park

"En æstetikers dagbog" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Park