Bog & idéJakob Seerup

Bøger skrevet af Jakob Seerup

Læs mere om Jakob Seerup
5 produkter
5 produkter
Flåden
FlådenJakob Seerup
129,95 DKK
Indbundet
(3)
Flåden
Valborg Hjorth - Sygeplejerske ved Øst - og Vestfronten
Valborg Hjorth - Sygeplejerske ved Øst - og VestfrontenJakob Seerup
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Valborg Hjorth - Sygeplejerske ved Øst - og Vestfronten
Flåden
FlådenJakob Seerup
79,95 DKK
EBOG
(3)
Flåden
Flåden
FlådenJakob Seerup
79,95 DKK
Lydbog
(3)
Flåden
Flåden
FlådenJakob Seerup
79,95 DKK
EBOG
(3)
Flåden

Mere om Jakob Seerup

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Jakob Seerup. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Seerup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flåden" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Flåden" i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Flåden " i serien "100 danmarkshistorier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Frederik i flåden" udgivet af Gads Forlag - "Flåden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Den russiske general" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "For flaget og Danmark" udgivet af Syddansk Universitetsforlags Ekspedition (SDUF) - "For flaget og Danmark" udgivet af Forsvarsakademiet - "Holmens kirke" udgivet af Lindhardt & Ringhof - "Danmarks største søhelte" udgivet af Gads Forlag - "En søhelt i sten" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Magtspillet" udgivet af Det Kongelige Bibliotek

Bøger af Jakob Seerup

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Jakob Seerup hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Seerups bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Seerup er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flåden" af Jakob Seerup

Hos Bog & idé er "Flåden" tilgængelig som lydbog. Jakob Seerups "Flåden" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er med i serien "100 danmarkshistorier". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Flåden" af Jakob Seerup

"Flåden" findes på den digitale boghylde som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Flåden" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af serien "100 danmarkshistorier". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Seerup