Bog & idéJakob Stensballe

Bøger skrevet af Jakob Stensballe

Læs mere om Jakob Stensballe
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
809,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Jakob Stensballe

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger af Jakob Stensballe. På listen nedenfor finder du Stensballes seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Jakob Stensballe

Jakob Stensballe har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Stensballes bøger kommer bare som indbundet. Stensballes bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den akutte patient" af Jakob Stensballe

"Den akutte patient" er til salg som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den akutte patient" af Jakob Stensballe

Det er muligt at købe Jakob Stensballes "Den akutte patient" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Stensballe