Bog & idéJakob Stoustrup

Bøger skrevet af Jakob Stoustrup

Læs mere om Jakob Stoustrup
1 produkter
1 produkter
Vej din mad og tab dig
Vej din mad og tab digAnna Lei Stoustrup
79,95 DKK
e-bog
(0)
Vej din mad og tab dig

Mere om Jakob Stoustrup

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Jakob Stoustrup. Det er "Matematisk vægttab". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Stoustrups "Matematisk vægttab"

Det er muligt at købe Jakob Stoustrups "Matematisk vægttab" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Stoustrup, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Stoustrup