Bog & idéJakob Sunesen

Bøger skrevet af Jakob Sunesen

Læs mere om Jakob Sunesen
6 produkter
6 produkter
Insekter i Danmark
Insekter i DanmarkOle Frank Jørgensen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Insekter i Danmark
Små dyr i hus og have
Små dyr i hus og haveLars-Henrik Olsen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Små dyr i hus og have
De små dyrs verden
De små dyrs verdenJakob Sunesen
199,95 DKK
Indbundet
(1)
De små dyrs verden
Små dyr i skoven
Små dyr i skovenLars-Henrik Olsen
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Små dyr i skoven
Små dyr i sø og å
Små dyr i sø og åLars-Henrik Olsen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Små dyr i sø og å
Smådjur i sö och å
Smådjur i sö och åVita Bente Pedersen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Smådjur i sö och å

Mere om Jakob Sunesen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jakob Sunesen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sunesens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smådjur i sö och å" udgivet af Gyldendal - "De små dyrs verden" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Jakob Sunesen

Jakob Sunesen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun bestille Sunesens bøger som indbundet. Sunesens bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jakob Sunesens "Smådjur i sö och å"

Det er muligt at købe Jakob Sunesens "Smådjur i sö och å" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jakob Sunesen "De små dyrs verden"

"De små dyrs verden" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Sunesen