Bog & idéJakob Ugelvig Christiansen

Bøger skrevet af Jakob Ugelvig Christiansen

Læs mere om Jakob Ugelvig Christiansen
1 produkter
1 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø

Mere om Jakob Ugelvig Christiansen

Der er en del bøger af Jakob Ugelvig Christiansen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Jakob Ugelvig Christiansens bøger

Du kan finde to bøger af Jakob Ugelvig Christiansen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Jakob Ugelvig Christiansen kommer i forskellige formater. Christiansens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Jakob Ugelvig Christiansens "Lærebog i arbejdsmiljø"

"Lærebog i arbejdsmiljø" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Christiansens serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jakob Ugelvig Christiansen "Lærebog i arbejdsmiljø"

Det er muligt at købe Jakob Ugelvig Christiansens "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog (epub2). Hvis du køber "Lærebog i arbejdsmiljø" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er en del af Christiansens serie "Fysio/Munksgaard Danmark". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Ugelvig Christiansen