Bog & idéJakob Urth og Nils Finderup

Bøger skrevet af Jakob Urth og Nils Finderup

Læs mere om Jakob Urth og Nils Finderup
1 produkter
1 produkter
Mod verdens tag
Mod verdens tagJakob Urth og Nils Finderup
249,95 DKK
HARDBACK
(0)
Mod verdens tag

Mere om Jakob Urth og Nils Finderup

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Jakob Urth og Nils Finderup. Bogen har titlen "Mod verdens tag". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Urth og Nils Finderups "Mod verdens tag"

"Mod verdens tag" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Endnu en af Jakob Urth og Nils Finderup fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Urth og Nils Finderup