Bog & idéJakob von Holderstein Holtermann

Bøger skrevet af Jakob von Holderstein Holtermann

Læs mere om Jakob von Holderstein Holtermann
2 produkter
2 produkter
Retsfilosofi
RetsfilosofiHenrik Palmer Olsen
739,95 DKK
Hæftet
(0)
Retsfilosofi
De juridiske metoder
De juridiske metoderMikael Rask Madsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
De juridiske metoder

Mere om Jakob von Holderstein Holtermann

Jakob von Holderstein Holtermann har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "De juridiske metoder". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De juridiske metoder" af Jakob von Holderstein Holtermann

Hos Bog & idé er "De juridiske metoder" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Jakob von Holderstein Holtermann skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob von Holderstein Holtermann