Bog & idéJakob Walter

Bøger skrevet af Jakob Walter

Læs mere om Jakob Walter
1 produkter
1 produkter
Soldat for Napoleon
Soldat for NapoleonJakob Walter
69,95 DKK
EBOG
(0)
Soldat for Napoleon

Mere om Jakob Walter

Der er mange bøger fra Jakob Walter tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Walters seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Soldat for Napoleon" udgivet af Saga - "Soldat for Napoleon" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Jakob Walters bøger

Der er to tilgængelige bøger af Jakob Walter hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Walters bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Walter er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Walters "Soldat for Napoleon"

Hos Bog & idé er "Soldat for Napoleon" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Saga.

"Soldat for Napoleon" af Jakob Walter

Hos Bog & idé er "Soldat for Napoleon" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Soldat for Napoleon" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Walter