Bog & idéJakob Wandall

Bøger skrevet af Jakob Wandall

Læs mere om Jakob Wandall
1 produkter
1 produkter
Evaluering af læring, undervisning og uddannelse
Evaluering af læring, undervisning og uddannelseMichael Andersen
329,95 DKK
Bog
(0)
Evaluering af læring, undervisning og uddannelse

Mere om Jakob Wandall

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Jakob Wandall. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Wandall.
Bøgerne fra Jakob Wandall kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Evaluering af læring, undervisning og uddannelse" udgivet af Gyldendal - "Social Change and Adult Education Research" udgivet af Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag

Bøger skrevet af Jakob Wandall

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Jakob Wandall hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Jakob Wandall fås i samtlige formater. Wandalls bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Wandalls "Evaluering af læring, undervisning og uddannelse"

Hos Bog & idé er "Evaluering af læring, undervisning og uddannelse" tilgængelig som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Jakob Wandall. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Jakob Wandall "Social Change and Adult Education Research"

Det er muligt at købe Jakob Wandalls "Social Change and Adult Education Research" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Danmarks Pædagogiske Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Wandall