Bog & idéJakob Wegelius

Bøger skrevet af Jakob Wegelius

Læs mere om Jakob Wegelius
2 produkter
2 produkter
Esperanza
BOEGERTILSTAERKPRIS
EsperanzaJakob Wegelius
124,46 DKK
Indbundet
(0)
Esperanza
Den falske rose
Den falske roseJakob Wegelius
259,95 DKK
EBOG
(1)
Den falske rose

Mere om Jakob Wegelius

Hvis du leder efter en bog skrevet af Jakob Wegelius, ser du et bredt udvalg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Wegelius.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den falske rose" udgivet af ABC Forlag - "Morderens abe" i serien "Sally Jones" udgivet af ABC Forlag

Jakob Wegelius' bøger

Jakob Wegelius har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Wegelius' bøger fås kun som ebog. Bøgerne af Wegelius er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af ABC Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den falske rose" af Jakob Wegelius

Det er muligt at købe Jakob Wegelius' "Den falske rose" som ebog. "Den falske rose" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er ABC Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Jakob Wegelius "Morderens abe"

Hos Bog & idé er "Morderens abe" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Morderens abe" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Wegelius' serie "Sally Jones". Det er ABC Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Wegelius