Bog & idéJakob Zeuthen og Lars Ludvigsen

Bøger skrevet af Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen

Læs mere om Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen
1 produkter
1 produkter
Mærk din forretning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mærk din forretningJakob Zeuthen og Lars Ludvigsen
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Mærk din forretning

Mere om Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen

Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Mærk din forretning". Det er Forlaget IIB, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsens "Mærk din forretning"

Det er muligt at købe Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsens "Mærk din forretning" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget IIB.

Dette er en også en fantastisk bog fra Ludvigsen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jakob Zeuthen og Lars Ludvigsen