Bog & idéJakub Dąbrowski

Bøger skrevet af Jakub Dąbrowski

Læs mere om Jakub Dąbrowski
1 produkter
1 produkter
Taktotu
TaktotuJakub Dąbrowski
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Taktotu

Mere om Jakub Dąbrowski

Du kan kun bestille en enkelt bog af Jakub Dąbrowski her hos Bog & idé. Det er "Taktotu". Den er publiceret af SAGA Egmont på pol. "Taktotu" er desuden tilknyttet serien "Donkiszoteria warszawska".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Taktotu" af Jakub Dąbrowski

Det er muligt at købe Jakub Dąbrowskis "Taktotu" som lydbog. Jakub Dąbrowskis "Taktotu" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er en del af Dąbrowskis serie "Donkiszoteria warszawska". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på pol og er udgivet af SAGA Egmont.

Dette er en også en fantastisk bog fra Dąbrowski, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Jakub Dąbrowski