Bog & idéJames Bowen

Bøger skrevet af James Bowen

Læs mere om James Bowen
1 produkter
1 produkter
A Street Cat Named Bob: How One Man and His Cat Found Hope on the Streets
A Street Cat Named Bob: How One Man and His Cat Found Hope on the StreetsJames Bowen
159,95 DKK
Paperback
(0)
A Street Cat Named Bob: How One Man and His Cat Found Hope on the Streets

Mere om James Bowen

Der findes mange bøger af James Bowen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Bowen.
Bøgerne fra James Bowen kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "A Street Cat Named Bob: How One Man and His Cat Found Hope on the Streets" udgivet af Hodder Paperback - "Gadekatten Bob" udgivet af Exlibris Media/Bazar

Bøger af James Bowen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af James Bowen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan bestille James Bowen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Bowen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"A Street Cat Named Bob: How One Man and His Cat Found Hope on the Streets" af James Bowen

"A Street Cat Named Bob: How One Man and His Cat Found Hope on the Streets" er tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Hodder Paperback.

James Bowen "Gadekatten Bob"

Hos Bog & idé er "Gadekatten Bob" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Exlibris Media/Bazar, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
James Bowen