Bog & idéJames Dasher

Bøger skrevet af James Dasher

Læs mere om James Dasher
1 produkter
1 produkter
Kill Order
Kill OrderJames Dasher
139,95 DKK
Paperback
(0)
Kill Order

Mere om James Dasher

James Dasher har flere bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Dasher.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Scorch Trials" i serien "Maze runner bøger" udgivet af Chicken House - "The Rule of Thoughts" i serien "Mortality Doctrine" udgivet af Corgi Books - "The Eye of Minds " i serien "Mortality Doctrine" udgivet af Corgi Books - "Kill Order" i serien "Maze runner bøger" udgivet af Chicken House - "Death Cure" i serien "Maze runner bøger" udgivet af Chicken House

Bøger skrevet af James Dasher

Du kan købe fem bøger af James Dasher her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Dashers bøger kommer kun som paperback. Derudover er bøgerne fra Dasher udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

James Dashers "The Scorch Trials"

"The Scorch Trials" findes på den digitale boghylde som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af serien "Maze runner bøger". Det er Chicken House, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

James Dasher "The Rule of Thoughts"

Hos Bog & idé er "The Rule of Thoughts" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Dashers serie "Mortality Doctrine". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Corgi Books.
Detaljer
Fulde navn:
James Dasher