Bog & idéJames Halliwell-Phillips

Bøger skrevet af James Halliwell-Phillips

Læs mere om James Halliwell-Phillips
1 produkter
1 produkter
Les Trois Petits Cochons
Les Trois Petits CochonsJames Halliwell-Phillips
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Les Trois Petits Cochons

Mere om James Halliwell-Phillips

Der er blot én bog af James Halliwell-Phillips tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Les Trois Petits Cochons". Den er publiceret af SAGA Egmont på fre. "Les Trois Petits Cochons" er desuden en del af serien "World Classics".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Les Trois Petits Cochons" af James Halliwell-Phillips

Hos Bog & idé er "Les Trois Petits Cochons" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Les Trois Petits Cochons" af James Halliwell-Phillips med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "World Classics". Bogen er til salg hos Bog & idé på fre og er udgivet af SAGA Egmont.

Endnu en af James Halliwell-Phillips fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
James Halliwell-Phillips