Bog & idéJames Hoffmann

Bøger skrevet af James Hoffmann

Læs mere om James Hoffmann
2 produkter
2 produkter
The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed
The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyedJames Hoffmann
299,95 DKK
Hardback
(0)
The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed
How to Make the Best Coffee at Home
How to Make the Best Coffee at HomeJames Hoffmann
199,95 DKK
Hardback
(0)
How to Make the Best Coffee at Home

Mere om James Hoffmann

Der findes mange bøger af James Hoffmann til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hoffmanns nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed" udgivet af Mitchell Beazley - "The World Atlas of Coffee: From beans to brewing" udgivet af Mitchell Beazley

Mere om James Hoffmanns bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af James Hoffmann hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Hoffmanns bøger fås i flere forskellige formater. Hoffmanns bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Mitchell Beazley.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

James Hoffmanns "The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed"

Hos Bog & idé er "The World Atlas of Coffee: From beans to brewing - coffees explored, explained and enjoyed" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Mitchell Beazley, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

James Hoffmann "The World Atlas of Coffee: From beans to brewing"

Det er muligt at købe James Hoffmanns "The World Atlas of Coffee: From beans to brewing" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Mitchell Beazley, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
James Hoffmann