Bog & idéJames P. Cain

Bøger skrevet af James P. Cain

Læs mere om James P. Cain
1 produkter
1 produkter
Amerikaneren
AmerikanerenJames P. Cain
49,95 DKK
e-bog
(0)
Amerikaneren

Mere om James P. Cain

James P. Cain har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Cain.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amerikaneren" udgivet af Gyldendal - "Amerikaneren" udgivet af Gyldendal

Bøger af James P. Cain

Du kan finde to bøger af James P. Cain her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra James P. Cain kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Cain er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

James P. Cains "Amerikaneren"

"Amerikaneren" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

James P. Cain "Amerikaneren"

Det er muligt at købe James P. Cains "Amerikaneren" som e-bog. Hvis du køber "Amerikaneren" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
James P. Cain