Bog & idéJames Stephens

Bøger skrevet af James Stephens

Læs mere om James Stephens
1 produkter
1 produkter
Deirdre
DeirdreJames Stephens
49,95 DKK
EBOG
(0)
Deirdre

Mere om James Stephens

Der er blot én bog af James Stephens tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "En krukke fuld af guld". Den er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag på dansk. "En krukke fuld af guld" er desuden en del af serien "Bureauets lommebibliotek".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En krukke fuld af guld" af James Stephens

Hos Bog & idé er "En krukke fuld af guld" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Bogen er en del af Stephens' serie "Bureauets lommebibliotek". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.

Endnu en af James Stephens skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
James Stephens