Bog & idéJames Wood

Bøger skrevet af James Wood

Læs mere om James Wood
1 produkter
1 produkter
Upstate
UpstateJames Wood
119,95 DKK
EBOG
(0)
Upstate

Mere om James Wood

Der findes flere bøger fra James Wood tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Woods udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Upstate" udgivet af Turbine Forlaget - "Upstate" udgivet af Turbine

Bøger af James Wood

Du kan købe to bøger af James Wood her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra James Wood fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Wood er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

James Woods "Upstate"

Hos Bog & idé er "Upstate" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Upstate" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine Forlaget.

James Wood "Upstate"

Hos Bog & idé er "Upstate" tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
James Wood