Bog & idéJamie Denton

Bøger skrevet af Jamie Denton

Læs mere om Jamie Denton
1 produkter
1 produkter
Forført af fjenden
Forført af fjendenJamie Denton
29,95 DKK
EBOG
(0)
Forført af fjenden

Mere om Jamie Denton

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger skrevet af Jamie Denton. På listen nedenfor ser du de seneste af Dentons bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Farlige forbindelser" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Forført af fjenden" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Bøger af Jamie Denton

Der er to tilgængelige udgivelser af Jamie Denton hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Denton som hæftet. Bøgerne af Denton er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Harlequin.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jamie Dentons "Farlige forbindelser"

Hos Bog & idé er "Farlige forbindelser" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Passion". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Forført af fjenden" af Jamie Denton

"Forført af fjenden" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Dentons serie "Passion". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Jamie Denton