Bog & idéJan Aasbjerg Petersen

Bøger skrevet af Jan Aasbjerg Petersen

Læs mere om Jan Aasbjerg Petersen
2 produkter
2 produkter
Dansk i tiden
Dansk i tidenCecilie Ruby Tolstrup
699,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk i tiden
Dig & digital dannelse i dansk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dig & digital dannelse i danskJohanne Katrine Larsen
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Dig & digital dannelse i dansk

Mere om Jan Aasbjerg Petersen

Hvis du mangler en bog fra Jan Aasbjerg Petersen, kan du vælge i mellem et bredt sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Aasbjerg Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk i tiden" udgivet af Systime - "Den din viden" udgivet af Dansklærerforeningens Forlag - "Dig & digital dannelse i dansk" udgivet af Gyldendal - "Det´ sprog til et beat" udgivet af Dansklærerforeningen

Jan Aasbjerg Petersens bøger

Du kan bestille fire bøger af Jan Aasbjerg Petersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun bestille Aasbjerg Petersens bøger som hæftet. Aasbjerg Petersens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Dansk i tiden" af Jan Aasbjerg Petersen

Hos Bog & idé er "Dansk i tiden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.

Jan Aasbjerg Petersen "Den din viden"

Hos Bog & idé er "Den din viden" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Dansklærerforeningens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Aasbjerg Petersen