Bog & idéJan Alexis Nielsen

Bøger skrevet af Jan Alexis Nielsen

Læs mere om Jan Alexis Nielsen
2 produkter
2 produkter
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
579,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik
Gymnasiepædagogik
GymnasiepædagogikSteen Beck
619,95 DKK
Indbundet
(0)
Gymnasiepædagogik

Mere om Jan Alexis Nielsen

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Jan Alexis Nielsen tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af Gyldendal - "Gymnasiepædagogik" udgivet af HansReitzels

Mere om Jan Alexis Nielsens bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Jan Alexis Nielsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Nielsen fås bare som indbundet. Nielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Alexis Nielsens "Gymnasiepædagogik"

"Gymnasiepædagogik" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Gymnasiepædagogik" af Jan Alexis Nielsen

"Gymnasiepædagogik" er tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Alexis Nielsen