Bog & idéJan Andersen

Bøger skrevet af Jan Andersen

Læs mere om Jan Andersen
5 produkter
5 produkter
Hva' for en fisk?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hva' for en fisk?Lars Anker Angantyr
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Hva' for en fisk?
Theraphosidae
BOEGERTILSTAERKPRIS
TheraphosidaeJan Andersen
49,76 DKK
Paperback
(0)
Theraphosidae
Irreversible prosadigte
Irreversible prosadigteJan Andersen
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Irreversible prosadigte
Brukermedvirkningens mange ansikter
Brukermedvirkningens mange ansikterOle Petter Askheim
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Brukermedvirkningens mange ansikter
Theraphosidae
TheraphosidaeJan Andersen
29,95 DKK
EBOG
(0)
Theraphosidae

Mere om Jan Andersen

Jan Andersen har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Andersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mennesket bag" udgivet af Saxo Publish - "Pigen på badeværelset" i serien "LæseLyst" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab¤Bibliodan - "Pigen på badeværelset " i serien "LæseLyst" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab¤Bibliodan - "Irreversible prosadigte" udgivet af Historia - "Selvbiografisk erindring" udgivet af Kahrius - "Poul Hansen Egede" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Jan Andersens bøger

Jan Andersen har seks bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Jan Andersen bøger i samtlige formater. Jan Andersen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mennesket bag" af Jan Andersen

Det er muligt at købe Jan Andersens "Mennesket bag" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Saxo Publish, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Jan Andersen "Pigen på badeværelset"

Det er muligt at købe Jan Andersens "Pigen på badeværelset" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "LæseLyst". Det er Nyt Dansk Litteraturselskab¤Bibliodan, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Andersen