Bog & idéJan Bacher Dirchsen

Bøger skrevet af Jan Bacher Dirchsen

Læs mere om Jan Bacher Dirchsen
2 produkter
2 produkter
Et spørgsmål om tillid - at lave tv med mennesker
Et spørgsmål om tillid - at lave tv med menneskerJan Bacher Dirchsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Et spørgsmål om tillid - at lave tv med mennesker
Et spørgsmål om tillid
Et spørgsmål om tillidJan Bacher Dirchsen
278,00 DKK
e-bog
(0)
Et spørgsmål om tillid

Mere om Jan Bacher Dirchsen

Der findes forskellige bøger af Jan Bacher Dirchsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dirchsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et spørgsmål om tillid - at lave tv med mennesker" udgivet af 10 - Grafisk Design & Forlag - "Et spørgsmål om tillid" udgivet af Ajour - "Et spørgsmål om tillid" udgivet af Ajour

Mere om Jan Bacher Dirchsens bøger

Jan Bacher Dirchsen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Dirchsens bøger kommer i udvalgte formater. Dirchsens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Et spørgsmål om tillid - at lave tv med mennesker" af Jan Bacher Dirchsen

"Et spørgsmål om tillid - at lave tv med mennesker" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er 10 - Grafisk Design & Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Et spørgsmål om tillid" af Jan Bacher Dirchsen

"Et spørgsmål om tillid" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Bacher Dirchsen