Bog & idéJan Bakmand

Bøger skrevet af Jan Bakmand

Læs mere om Jan Bakmand
2 produkter
2 produkter
Talbanden 3
BOEGERTILSTAERKPRIS
Talbanden 3Jan Bakmand Nørgaard
44,96 DKK
(0)
Talbanden 3
Talbanden  2
BOEGERTILSTAERKPRIS
Talbanden 2Jan Bakmand
44,96 DKK
Hæftet
(0)
Talbanden 2

Mere om Jan Bakmand

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Jan Bakmand. På listen nedenfor har du Bakmands nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Talbanden 3" i serien "Træningsbanden" udgivet af Alinea - "Talbanden 2" udgivet af Alinea - "Talbanden 1 " i serien "Træningsbanden" udgivet af Alinea

Bøger af Jan Bakmand

Du kan købe tre bøger af Jan Bakmand her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bakmands bøger kommer i flere formater. Bøgerne af Bakmand er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Alinea.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Talbanden 3" af Jan Bakmand

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Jan Bakmand. Bogen er en del af serien "Træningsbanden". Det er Alinea, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Talbanden 2" af Jan Bakmand

Det er muligt at købe Jan Bakmands "Talbanden 2" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Bakmand