Bog & idéJan Chr. Næss

Bøger skrevet af Jan Chr. Næss

Læs mere om Jan Chr. Næss
7 produkter
7 produkter
Sydpå
BOEGERTILSTAERKPRIS
SydpåJan Christian Ness
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Sydpå
Fastelavnsfesten
BOEGERTILSTAERKPRIS
FastelavnsfestenJan Chr. Næss og Ketil Selnes
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Fastelavnsfesten
Badeferie
BadeferieJan Chr. Næss
79,95 DKK
EBOG
(0)
Badeferie
Fastelavnsfesten
FastelavnsfestenJan Chr. Næss
79,95 DKK
EBOG
(0)
Fastelavnsfesten
Karneval
KarnevalJan Christian Ness
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Karneval
Fødselsdagskage
BOEGERTILSTAERKPRIS
FødselsdagskageJan Chr. Næss og Stina Langlo Ørdal
82,96 DKK
Indbundet
(0)
Fødselsdagskage
Badeferie
BadeferieJan Chr. Næss og Ketil Selnes
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Badeferie

Mere om Jan Chr. Næss

Jan Chr. Næss har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Chr. Næss' nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alexandria og de tre gåder" udgivet af Gyldendal - "Badeferie" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberths Forlag - "Fastelavnsfesten " i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberths Forlag - "Neandertalere" udgivet af Flachs - "Badeferie" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberth - "Fødselsdagskage" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberth - "Fastelavnsfesten" i serien "Læsehaj-serien" udgivet af Lamberth - "Vilde dyr i byen" udgivet af Flachs - "Karneval" udgivet af Lamberth - "Sydpå" udgivet af Lamberth

Bøger af Jan Chr. Næss

Jan Chr. Næss har ti bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Jan Chr. Næss fås i et udvalg af formater. Chr. Næss har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Alexandria og de tre gåder" af Jan Chr. Næss

Det er muligt at købe Jan Chr. Næss' "Alexandria og de tre gåder" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Jan Chr. Næss "Badeferie"

Hos Bog & idé er "Badeferie" tilgængelig som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Badeferie" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Læsehaj-serien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lamberths Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Chr. Næss