Bog & idéJan Cortzen

Bøger skrevet af Jan Cortzen

Læs mere om Jan Cortzen
4 produkter
4 produkter
Vi, der er færinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Vi, der er færingerJan Cortzen
269,96 DKK
Hardback
(4)
Vi, der er færinger
Vi, der er færinger
Vi, der er færingerJan Cortzen
119,95 DKK
EBOG
(4)
Vi, der er færinger
Kemi og købmandskab. Danisco - Danmarks største industrifusion
Kemi og købmandskab. Danisco - Danmarks største industrifusionJan Cortzen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kemi og købmandskab. Danisco - Danmarks største industrifusion
Til vejrs. Københavns Lufthavn i 75 år
Til vejrs. Københavns Lufthavn i 75 årJan Cortzen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Til vejrs. Københavns Lufthavn i 75 år

Mere om Jan Cortzen

Der er flere forskellige bøger skrevet af Jan Cortzen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Cortzens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi, der er færinger" udgivet af SAGA Egmont - "Spillet om operaen" udgivet af People’sPress - "Til vejrs" udgivet af Saga - "Kemi og købmandskab" udgivet af Saga - "Til vejrs. Københavns Lufthavn i 75 år" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kemi og købmandskab. Danisco - Danmarks største industrifusion" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Vi, der er færinger" udgivet af Hovedland - "Polarparadiset" udgivet af Mediehuset Sermitsiaq - "I al diskretion" udgivet af Lindhardt & Ringhof

Jan Cortzens bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Jan Cortzen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Jan Cortzen bøger i flere formater. Bøgerne af Cortzen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Vi, der er færinger" af Jan Cortzen

"Vi, der er færinger" findes på den digitale boghylde som ebog. "Vi, der er færinger" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af SAGA Egmont.

"Spillet om operaen" af Jan Cortzen

"Spillet om operaen" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Cortzen