Bog & idéJan Dich Mortensen

Bøger skrevet af Jan Dich Mortensen

Læs mere om Jan Dich Mortensen
2 produkter
2 produkter
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamlingJan Furbo Sørensen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling
Årsrapport og regnskabsanalyse
Årsrapport og regnskabsanalyseJan Furbo Sørensen
649,95 DKK
Hæftet
(0)
Årsrapport og regnskabsanalyse

Mere om Jan Dich Mortensen

Her hos Bog & idé ser du et bredt sortiment af bøger af Jan Dich Mortensen. På listen nedenfor finder du Mortensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling" udgivet af Gyldendal - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af Gyldendal - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af Hans Reitzel - "Årsrapport og regnskabsanalyse" udgivet af HansReitzels

Mere om Jan Dich Mortensens bøger

Du kan bestille fire bøger af Jan Dich Mortensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Mortensen som hæftet. Bøgerne af Mortensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling" af Jan Dich Mortensen

"Årsrapport og regnskabsanalyse - opgavesamling" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Jan Dich Mortensen "Årsrapport og regnskabsanalyse"

Hos Bog & idé er "Årsrapport og regnskabsanalyse" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Dich Mortensen