Bog & idéJan Eaton

Bøger skrevet af Jan Eaton

Læs mere om Jan Eaton
1 produkter
1 produkter
Hæklerens store teknik- og mønsterbog
Hæklerens store teknik- og mønsterbogJan Eaton
229,95 DKK
Paperback
(0)
Hæklerens store teknik- og mønsterbog

Mere om Jan Eaton

Hvis du søger en bog af Jan Eaton, tilbyder vi et stort sortiment tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Eaton.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hæklerens store teknik- og mønsterbog" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Håndbog i hækling" udgivet af Turbine - "Hæklerens store teknik- og mønsterbog" udgivet af TURBINE

Mere om Jan Eatons bøger

Du kan købe tre bøger af Jan Eaton her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Jan Eaton fås i flere formater. Bøgerne af Eaton er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Jan Eatons "Hæklerens store teknik- og mønsterbog"

Det er muligt at købe Jan Eatons "Hæklerens store teknik- og mønsterbog" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendals Bogklubber.

"Håndbog i hækling" af Jan Eaton

Hos Bog & idé er "Håndbog i hækling" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Eaton