Bog & idéJan Faye (red.)

Bøger skrevet af Jan Faye (red.)

Læs mere om Jan Faye (red.)
1 produkter
1 produkter
Klimaet under forandring, og hvad så?
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klimaet under forandring, og hvad så?Jan Faye (red.)
224,06 DKK
Hæftet
(0)
Klimaet under forandring, og hvad så?

Mere om Jan Faye (red.)

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Jan Faye (red.). Bogen har titlen "Klimaet under forandring, og hvad så?". Den er udgivet af Frydenlund på dansk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Jan Faye (red.)s "Klimaet under forandring, og hvad så?"

Det er muligt at købe Jan Faye (red.)s "Klimaet under forandring, og hvad så?" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Jan Faye (red.)